Gratis Yoga & meditation i Bygdegården

GRATIS YOGA & MEDITATIONSPASS FÖR ATT SKAPA SJÄLVLÄKNING OCH FRÄMJA DIN HÄLSA!!

PS Glöm inte att man kan alltid sitta på stol i vissa övningar om man har svårt. Kör vi ute kommer vi använda mer av hela kroppen. Många känner att det kan vara pinsamt att sitta på stol. Själv satt jag på stol halva min yogautbildning för att bygga upp de små musklerna och inte pressa kroppen för hårt. Men som sagt är vi ute så kör vi mer liggande och stående övningar.

Detta yoga & meditationspass kommer vara enkelt för att det skall passa alla åldrar samt om man har smärtproblematik eller annan åkomma. Alla kan delta!!!! Detta pass är helt kostnadsfritt jag gör det endast för att få till min träning och varför då inte träna tillsammans. Man får gärna skänka en slant till Hjärnfonden se nedan.

Var inte rädd för att testa detta. Jag kommer också fråga alla som kommer om det är så att man har specifika problem. Yoga utövas alltid efter egen förmåga.

Vi kommer göra yogaövningar som är av enklare variant och passet avslutas med meditation där du får träna på att slappna av. Jag kommer vägleda dig genom hela passet.

LÄS NOGA HELA TEXTEN!

Vi håller på drygt 1 timma (kom gärna 10 minuter innan för att landa i tystnad på din matta).

Parkering: Vid bygdegården finns det parkering utanför om vi är i mitt tält så finns det parkering precis vid huset stor grusplan finns också parkering vid utegymmet. Parkera ej vid ladan!

Kostnad: Gratis men skänk gärna en slant till Hjärnfonden. Jag har skapat en egen insamling du kan läsa mer och skänka din gåva via länken nedan. Vi har redan nått det målet jag hade satt så nu höjde jag beloppet ju mer vi kan få in desto bättre. Så tacksam för alla gåvor ni lagt skall ni veta.

https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/hjalp-manniskor-att-fa-ett-battre-liv-med-ryggmargsskada-adhd-och-ms-och-migran

Medtag: Om vi är i Bygdegården medtag gärna egen matta, filt och kudde om du har det meddela om du vill låna. Om vi är i mitt tält behöver du ta med lakan örngott. Medtag även en vattenflaska.

Anmälan: https://www.easymind.se/events/gratis-yoga-meditation-i-loftahammar-2/

Varje person måste anmäla sig med Namn Efternamn samt sin egen personliga mail. Man kan alltså inte anmäla sig fler på en och samma gång.

Du får en bekräftelse inom ett par dagar om du har en plats eller inte. Glöm inte att mailet kan hamna i din skräppost. (kolla alltid skräpposten)

Det är alltid först till kvarn som gäller. Går det inte att anmäla sig så är platserna slut.

När du anmäler dig godkänner du att vi sparar din mail inför framtida utskick. Du kan närsomhelst be att bli borttagen.

Har du problem att sitta på golvet i meditationsställning meddela mig i anmälan att du vill sitta på stol så har jag det klart när du kommer. De som har stol placerar sig längst bak där om vi kommer vara tältet. Finns ett kommentarsfält du kan skriva i när du anmäler dig.

Jag lägger ut en bild på alla namn som fått en plats i FB gruppen.

Om du skulle få förhinder är det viktigt att du meddelar detta till info@yourcoachpetra.com så din plats kan gå till någon annan. Då kommer jag lägga ut den platsen i Facebookgruppen.

Varmt Välkommen till en härlig start på dagen!!!

Petra Learmont

Mail: info@yourcoachpetra.com

www.yourcoachpetra.com

www.easymind.se

Mobil: 0703-158817

Datum

10 aug 2019
Expired!

Tid

10:00 - 11:10

Kostnad

Gratis

Platser

Bygdegården
Bjursundsvägen 12, Loftahammar

Arrangör

Petra Learmont
Telefon
+46-703-15 88 17
E-post
info@easymind.se
Webbplats
http://www.easymind.se och www.yourcoachpetra.com